Oficina compartida Espai Vuit, Ciutat Vella, Barcelona

OFICINA COMPARTIDA

Esapi Vuit és un estudi compartit situat al centre de Barcelona. Formem una petita comunitat de creatius a la recerca de coworkers per compartir el nostre espai. El nostre objectiu és ser més que un coworking i explorar possibilitats de treball col·laboratiu i suport mutu. Si t'interessa tenir un espai de treball a Ciutat Vella, posa't en contacte amb nosaltres i vine a treballar amb molt bon ambient.

Un espai per a la creativitat
La nostra oficina se situa al principal d'un edifici del segle XIX, al barri Gòtic de Barcelona. Es tracta d'un edifici cantoner tot exterior, amb vuit balcons d'amplis i lluminosos finestrals. El color blanc predomina al mobiliari, a les parets i als falsos sostres de guix que conserven les motllures originals, contrastant amb els terres de rajola hidràulica que formen un mosaic particular. Les taules de treball es reparteixen per un espai ampli i diàfan. Disposem de set taules de treball individuals (178€+IVA), i de quatre places flexibles en una gran taula de pi a compartir (100€+IVA).
També disposem d'un office amb cafetera i nevera.
Hi ha una gran oferta cultural i gastronòmica a la zona.

Nosaltres
Som un grup d'autònoms relacionats amb el disseny, la creativitat, la formació i la gestió cultural. Després d'anys treballant cadascú a casa seva, ens vam llançar a l'aventura de buscar la nostra pròpia oficina. Quan vam descobrir la planta noble d'un edifici cantoner del XIX amb 8 balcons, terres de rajola hidràulica i falsos sostres amb motllures de guix, al barri Gòtic de Barcelona, no ho vam dubtar ni un moment i vam crear Espai Vuit. I és que, igual que a J. V. Foix, ens exalta el nou i ens enamora el vell.


espai vuit